Maak kennis met het enthousiaste team van onze praktijk.

Duco-Stam

Duco Stam, dierenarts (met Nibbles)

Duco Stam is in 1984 afgestudeerd en sinds 1990 eigenaar van dierenartsenpraktijk Kerckebosch. Zijn interesse ligt vooral bij de geneeskunde van gezelschapsdieren. Thuis heeft hij behalve een gezin twee honden Puck en Aaf en een oude kater Ricky. Zijn hobbies zijn sporten, tuinieren, muziek maken en het aquarium in de wachtkamer, dat echter sinds een paar jaar beter dan ooit wordt onderhouden door Picasso-aquarium.

Titia-Zellenrath

Titia Zellenrath (met Ricky)

Titia is gediplomeerd paraveterinair en al meer dan 20 jaar werkzaam bij onze praktijk. Zij werkt meestal ’s morgens als operatieassistente en valt af en toe in achter de balie. Titia heeft een man, 2 zonen en twee katten, Patch en Froukje.

Marlijn-van-der-Vloed

Marlijn van de Vloed (met Pippin)

Marlijn  is ook gediplomeerd paraveterinair en bemant de balie. Zij zorgt daarnaast voor de administratie, regelt alle bestellingen en heeft het antwoord op al uw vragen.
Marlijn heeft jaren gewerkt als hondentrimster. Ze heeft een Australian Shepherd die Pippin heet en die vaak bij haar achter de balie ligt. Thuis heeft ze 2 zoons en 2 katten.

Gina-Jongkind

Gina Jongkind (met Puck)

Gina Jongkind werkt dinsdag en woensdag achter de balie. Gina is getrouwd en heeft drie zoons en een kleinzoon. Naast haar werk in onze praktijk is ze gastvrouw in het UMC.

Anne-Marie-Hamersteen

Anne Marie Hamersteen (ook met Puck)

Anne Marie is in mei 2013 ons team komen versterken. Ze studeerde diergeneeskunde in Gent en Antwerpen maar doet dat nu in Utrecht (differentiatie landbouwhuisdieren). Anne Marie woont in Zeist met haar vriend, haar Border collie Jiske en haar twee katten, Loesje en Tjibbe.

bianca

Bianca Helms (met Flynt)

Bianca heeft eerder in onze praktijk gewerkt en is nu onze vaste inval-assistente. Bianca is getrouwd, moeder van twee zoons en heeft een Cairn Terrier (Flynt) en katten Milou en Suus. Bianca werkt als verzorgende op een afdeling Kleinschalig Wonen in de Looborch in Zeist.